Page content

8 manieren om je lief te verrassen met chocolade

Als je je lief wil verrassen is zo ongeveer het eerste ding waar je aan denkt: Chocolade. En terecht! Chocola heeft de reputatie lustopwekkend te werken en is overal verkrijgbaar. Daarnaast kun je het als super romantisch cadeau tot super lekkere pikante verrassing geven aan je lief.

Wij hebben 8 verschillende chocolade-verrassingen voor je bij elkaar gezocht. Lees en laat je inspireren:)

Inhoudsopgave

  1. Chocolade kopen voor je lief

  2. Chocolade personaliseren

  3. Chocolade en wellness

  4. Chocolade reizen

  5. Chocolade snuiven

  6. High-chocolade

  7. Chocolade maken

  8. Chocolade en seks

Chocolade kopen voor je lief

Er zijn veel toffe winkels en chocolaterieën waar je de heerlijkste chocolade voor je lief kunt kopen. Een lijstje voor de beste van Nederland kon ik zo snel niet vinden. Maar Google weet vast waar je moet zijn in je eigen stad!Online kun je tegenwoordig ook de heerlijkste chocolade bestellen. Ga je voor fairtraid, raw, wereld chocolade, biologisch of juist glutenvrij? Kijk dan bij deze online winkels.

Chocolade personaliseren

Wil je de chocolade personaliseren? Dan heb je verschillende opties: personaliseren op basis van ingredienten, verpakking, berichten of zelfs foto’s printen op je chocolade of woorden maken van chocolade letters (groot of klein)

Bij chocostar kun je een reep samenstellen met verschillende ingredienten die jij vindt passen bij de karaktereigenschappen van je lief.

Op deze M&M’s kun je een lief bericht of zelfs een foto laten printen.

En Tonyschocoloney maakt de verpakking van je reep tot een persoonlijk bericht.

Chocolade en wellness

Dit doen mensen dus: een chocolademaskertje nemen. En nee, dit is niet alleen iets voor vrouwen.

chocolademasker man lief verrassen met chocolade

Je kunt een maskertje voor jullie twee halen (Hema of kruitvat zijn de simpelste voorbeelden) en dan thuis een lekker relaxt momentje creëren (en misschien tegelijk ook wel een hilarisch en onvergetelijk moment;))

Maar er zijn dus ook sauna’s die chocoladebehandelingen uitvoeren. En als je toch in een saunacomplex bent, is een dagje sauna ook best een goed idee!
verrassen met chocolade

Chocolade reizen

 

Om te voorkomen dat je met het verkeerde zwarte goud thuiskomt, kun je er ook voor kiezen een heuze chocolade reis te maken met je lief. Hier vind je een lijstje met de beste Chocolaterieen van Europa en zelfs van de Wereld.

Wat een heerlijk excuus om een tripje te boeken:)

Chocolade snuiven

Het is een trend die al een paar jaar geleden ingezet is en door velen bejubeld en ookchocolade snuiven. Je lief verrassen met chocolade kritisch bekeken. Als jullie nog nooit chocolade hebben gesnoven, dan is dit toch wel ongeveer het moment. Je kunt tegenwoordig pakketjes thuis laten bezorgen.

 

 

Hier een filmpje over mensen die voor de eerste keer chocolade snuiven.

Midden in Amsterdam aan de Warmoestraat kun je zelfs gratis chocolade snuiven. Bij  Metropolitan snuiven jullie eerst wat chocolade en vervolgens bestellen jullie daar een heerlijk ijsje of drankje. Wat ons betreft een prima manier om deze opdracht te vervullen!

High-chocolade

Vrijwel iedere tent waar je samen een high tea kunt doen, geeft chocolade als lekkernij. Ook als je zelf niet van thee houdt, dan wil je bij deze bedrijven voor de sier ook wel een kopje thee bestellen. Bij de chocolatecompany draait het om de chocolade en niet om de thee.

Vind je een high-tea een beetje te suf klinken (het is niet suf maar ik snap het imago-ding) dan is of heb je gewoon geen zin om de deur uit te gaan, dan is het ook mogelijk om thuis een High-cocolade te regelen.

Ook een chocolade fontein thuis neerzetten (die kun je hier huren bij bij voorbeeld bakkerij Otten of kopen bij de Wehkamp) is een heel toffe maar vooral lekkere manier om je lief te verrassen.

Samen chocolade fonuduen is natuurlijk ook een optie om lekker thuis te keuvelen samen.

elkaar verrassen met chocolade

foto: www.pixabay.com 

Chocolade maken

Bijna iedere chocolaterie geeft ook workshops waarin je zelf bonbons leert maken. Vaak gaat het om groepsworkshops maar bij Sweet sisters in Amersfoort kun je een workshop voor twee personen volgen.

In Dordrecht kun je een workshop volgen gecombineerd met het maken van een boottochtje.

Maar ook thuis kun je natuurlijk chocolade maken. Ga (samen) op zoek naar een heel tof recept met chocolade en maak dit als toetje bij jullie heerlijke avondje samen thuis. De kookboeken 500 chocoladegerechten of nog 100 andere kookboeken over chocolade kunnen je een heel eind op weg helpen!

Chocolade en seks

 

chocolade piemel seks verrassing

Hoewel chocolade eigenlijk altijd als lustopwekkend gezien wordt, kun je het nog wel iets expliciter inzetten als lustopwekker. Wat dacht je van je piemel in chocolade aan je lief geven. Of samen een chocolade vagina afdruk te maken?

 

Voor het ultieme samen gevoel kun je ook deze bodypaint van chocolade gebruiken. Maak de mooiste schilderijen van elkaars lichaam en beleef weer heerlijke nieuwe avonturen om te onthouden:)

 

Deze pagina is een korte samenvatting van één van de thema’s binnen het verrassingsspel. Heb je nu helemaal zin om je lief te verrassen met chocolade of juist helemaal iets anders? Kijk dan even of het verrassingsspel ook iets voor jullie is!

 

 

 

Comment Section

0 reacties op “8 manieren om je lief te verrassen met chocolade

Plaats een reactie


*