Page content

8 manieren om je lief te verrassen met kaarsen

romantische verrassing met kaarsen

Met kaarsen kun je je lief ontzettend goed verrassen. Wij hebben 8 manieren – van heel romantisch tot super pikant voor je uitgezocht.


Inhoudsopgave

Het klinkt misschien een beetje cliché om kaarsjes aan te steken voor meer romantiek maar het werkt! Al is het alleen al omdat kaarslicht gewoon heel ‘lief’ licht is. Kleine bultjes, net te wit zijn voor je gevoel, is gewoon niet zichtbaar bij kaarslicht.

Daarnaast creëer je direct sfeer in huis. Voor veel mensen is een goede sfeer een voorwaarde voor een ‘wilde’ avond .

Versier je huis met kaarsjes

Dus versier je huis of één bepaalde kamer met waxinelichtjes en verras je lief met een heerlijke avond samen-tijd. Waxinelichtjes kun je natuurlijk overal kopen maar hier een suggestie.

Als extra toevoeging kun je kiezen voor rozenblaadjes. Hier kun je de plastic variant bestellen en hier echte.

Een plek waar je verschillende voorbeelden kunt bekijken van mensen die dit al deden voor hun lief, kun je vinden op Pinterest

Samen kaarsen maken

Om thuis kaarsen te maken kun je pakketjes kopen waarmee je best aardige resultaten boekt. Er zijn ook pakketjes voor het maken van bijenwas kaarsen.  Dit blog gaat over het thuis kaarsenmaken zonder pakket. Het gaat natuurlijk om het samen gezellig iets doen maar toch leuk als het iets tofs oplevert.

Buiten de deur kunnen jullie deelnemen aan een workshop kaarsen maken. Er zijn door het hele land plekken waar je dit kunt doen. Dr. Google weet vast waar dat bij jullie in de buurt is:)

Wensballon oplaten

Super romantisch en ook heel tof om te doen (bij de juiste weers en omgevingsomstandigheden) is het oplaten van wensballonen.

Schrijf alletwee jullie wensen voor de toekomst op een briefje en maak het briefje vast aan de ballon. Volgens een eewenoude traditie uit Azie, zal jullie wens uitkomen.

Vergeet niet om uit te zoeken wat wel en niet toegestaan is mbt tot het oplaten van wensballonnen. Dit verschilt per regio!

Wensballonnen heb je in verschillende soorten. Bij dit bedrijf kun je de ballonnen in hartjes vorm vinden, hier in verschillende kleuren en hier één met de tekst I love you erop.

Badrand met kaarsjes

Geef je lief een heerlijke relaxavond met jou als bediende. Laat een bad vollopen en verlicht de badkamer met gezellige kaarsjes. Samen een heerlijk ontspannend bad nemen is misschien ook wel een goed idee;)

Anderen die je voorgingen hebben plaatjes op Pinterest gezet, laat je inspireren door deze goed gelukte voorbeelden!

je lief verrassen met een badrand vol kaarsen

Bron foto: Pinterest

Massagekaarsen

Er zijn speciale kaarsen die heerlijk warme olie afgeven waarmee je een massage kunt geven. Het bijzondere van deze kaarsen is dat het kaarsvet al bij 45 graden smelt. Hierdoor kan het gebruikt worden op de huid zonder dat het te heet is.

Even 10 minuten voor je begint is het handig een beetje op de handrug van je lief te smeren om te testen of er geen gekke reacties ontstaan.

Massagekaarsen zijn er in allerlei verschillende soorten. Zo zijn er  kaarsen die feromonen afgeven en aparte kaarsen hebben voor een massage van v/m m/m v/v en m/v. Uiteraard zijn ze in verschillende geuren verkrijgbaar. En tot slot hebben sommige een heel handig schenktuitje.

Je kunt de massagekaarsen trouwens ook gewoon bij de drogisterij en natuurwinkel in de buurt kopen.

Massage technieken

Uiteraard kun je de massagekaars ook gebruiken voor wat pikantere massages. Er zijn verschillende massagetechnieken die je in deze boeken over erotische massages kunt vinden.

Jij kunt jullie natuurlijk ook opgeven voor een workshop om verschillende massagetechnieken te leren. Een voorbeeld uit Groningen vind je hier. Ligt Groningen niet helemaal op de route? Google wijst je vast de weg naar een liefdevolle massage training voor twee bij jullie in de buurt.

Gewoon thuis kunnen jullie samen of kun jij een erotische massage voorbereiden door deze uitleg site van de Viva of op de mamaenzo.

Dit mooie voorbeeldfilmpje vond ik over het geven van een massage met een massagekaars.

Tantra massage

Ook een tantra massage is goed te geven met de warme olie van een massagekaars.

Voor een eerste kennismaking met Tantra zijn verschillende boeken geschreven die meer informatie geven over de wondere wereld van Tantra.

De paarse Keizerin geeft in een blog een overzicht van verschillende workshops die jullie kunnen volgen.

Tantra weekenden worden vrij veel georganiseerd en zijn ook een mogelijkheid om als verrassing te boeken.

Wanneer je liever thuis wil onderzoeken of Tantra iets voor jullie is, zijn online Tantra trainingen misschien iets voor jullie.

Als laatste vonden we meerdere filmpjes op Youtube over Tantra. Dit is één voorbeeld maar laat je vooral verleiden tot het vinden van meer inspiratie!

Wax-play

Voor de echte liefhebbers!

Bedoelt voor een prikkelend en spannend gevoel. Lees dit blog en natuurlijk meer en meer als je meer wil weten over wax-play.

De Japanse kaarsen zijn gekleurd en daarom iets heter dan de witte BDSM kaarsen. Alle twee de soorten kaarsen (en meer soorten) kun je hier kopen.

Lees de beschrijving goed door als je nog nooit met deze kaarsen gewerkt hebt.

 

elkaar pikant verrassen met kaarsvet

Bron foto: © Can Stock Photo / AOosthuizen

 

Comment Section

0 reacties op “8 manieren om je lief te verrassen met kaarsen

Plaats een reactie


*