arrow_drop_up arrow_drop_down

Zin om je lief enorm te verrassen?

Elke maand staat er weer een nieuwe opdracht voor één van jullie klaar!

(Digitaal product)

Onmisbaar wanneer jullie het (nog) leuker samen willen  hebben...

Meedoen aan dit spel is een super waardevolle en leuke manier om nog dichter bij elkaar te komen en nog veel meer avonturen te beleven dan jullie al gedaan hebben!


Spanning, lief zijn, ontdekkingen doen en blijven spelen met elkaar.


Dat is waar het om draait bij het verrassingsspel!

Niet voor iedereen!

Het Verrassingsspel is geen spel is dat je samen op één zaterdagavond speelt.

Het is ook geen bordspel dat je tegelijk en tegen elkaar speelt.

Dus als je een (bord)spel zoekt dat jullie samen binnen een paar uur (uit)spelen, dan heb je nu niet het juiste spel voor je...

Wel voor jullie?

Maar als jullie zin hebben om jullie relatie super fijn te houden en echt willen investeren in elkaar - door nog meer aandacht aan elkaar te geven - en vooral heel lief en spannend voor elkaar te zijn,
dan past het verrassingsspel waarschijnlijk heel goed bij jullie!
Ontdek samen de ongelooflijk grote waarde van elkaar blijven verrassen!


Door elkaar elke keer weer opnieuw te verrassen met een date, een inzicht of een persoonlijk kleinigheidje, blijven jullie elkaar liefhebben en elkaar verleiden om het avontuur aan te gaan. 

Dingen doen die jullie nooit eerder deden!

Door dingen te doen die jullie nog nooit eerder deden samen, verandert je kijk op elkaar. "Wauw, wat gaaf dat mijn lief dat durft!" of "Wat fijn dat mijn lief daar zo liefdevol geduldig bij was!" of "Wij kunnen echt alles samen!" 


Jullie laten net weer een andere kleine nuance van jezelf zien. 


De aantrekkingskracht tussen jullie wordt (nog) groter en jullie relatie versterkt. 

Wij zeggen vaak 'ik hou van jou' en na een super romantische date voelen we nog meer dat dat zo is!

Roos, Amersfoort

Ons team heeft uren, wat zeg ik dagen, zelfs maanden achter het internet gezeten om de allerleukste dates, kadootjes en betekenisvolle avonturen voor jullie te vinden. 


Daardoor geven we je in het spel meer dan 500 suggesties waarmee jij en je lief ontelbare mooie nieuwe herinneringen maken. Jullie bouwen als het ware samen een warenhuis vol herinneringen op. 


Sommige tips had je zelf al bedacht. En er zullen zeker een paar open deuren tussen zitten. Maar oh oh oh wat zitten er ook een aantal ontzettend - out - of - the - box - leuke - dingen tussen, waar jullie waarschijnlijk heel erg blij van worden! 


En er zitten heel wat pareltjes bij kan ik je zeggen!

Nou denk je misschien: 

“Maar Mariette, dat Googlen, dat kan ik toch ook zelf doen?” 

En ik kan niet anders zeggen dan dat dat klopt! Je kunt zelf prima bedenken wat je je lief wil geven. En zelf Googlen naar iets romantisch waar jullie dit weekend naar toe gaan, lukt ook echt wel...


Maar... wij hebben al honderden zoekuren gemaakt. En uiteraard gefilterd op termen als gratis, duur, zomer, winter, binnen, buiten, veel moeite, geen moeite, ga zo maar door. 


En laten we eerlijk zijn, tijd kun je niet inhalen, dat kun je niet later nog eens bijkopen. 


Maar de uitkomst van de tijd van anderen - dat jullie veel tijd gaat besparen en daarnaast heel veel plezier oplevert - dus wel! 

Fijne angst = meer aantrekkingskracht!

Een paar dagen geleden hoorde ik een relatietherapeute vertellen, dat wanneer je wil dat je lief je nog leuker gaat vinden, dat het allerbeste date-idee eigenlijk heel simpel is: 


''Neem je lief geblinddoekt mee achterop de fiets - om bijvoorbeeld ergens een ijsje te halen -" 


Door het gevoel van spanning, afhankelijkheid en ook bescherming, worden alle zintuigen geprikkeld en maken de hersenen stofjes aan die ervoor zorgen dat je 'instant' nog leuker bent voor je lief! 

Dus, hebben jullie zin om:


 • (nog) meer aantrekkingskracht voor elkaar te voelen;
 • (nog) meer aandacht aan je lief te geven en andersom ook te krijgen van je lief;
 • elke 4 weken een date of cadeautje te geven of te ontvangen van je lief;
 • waardevolle tijd besparen door niet meer te hoeven Googlen om een super romantische date voor jou en je lief te vinden;
 • de spanning te voelen van het regelen van een nieuw avontuur voor jou en je lief en weten dat je lief dat weet maar je pas iets gaat zeggen op het moment dat jij dat bepaalt;
 • samen nieuwe avonturen beleven en nieuwe fijne herinneringen te maken?

  Dan is dit het spel dat jullie samen willen spelen! 

Wat gaan jullie doen?

Om de 4 weken verrassen jullie elkaar door een opdracht uit te voeren. De opdrachten krijgen jullie te zien in je persoonlijke digitale omgeving van Het Verrassingsspel.


Daar vind je ook het thema van die maand én de allerleukste date tips die op het internet te vinden zijn rondom dit thema en dus ook om jouw opdracht mee uit te kunnen voeren. De opdracht kun je romantisch, spannend of pikant interpreteren, je kiest zelf waar je op dat moment het meeste zin in hebt. 

Je hebt vier weken om jouw opdracht uit te voeren. Je lief krijgt ook om de 4 weken toegang tot een nieuw thema met een nieuwe opdracht en date tips. Uiteraard is er iedere maand een ander thema en een andere opdracht. Zo verrassen jullie elkaar elke vier weken, om en om.

Bij alle opdrachten zijn voorbeelden die je kant en klaar kunt gebruiken. Je kunt ook al je creativiteit inzetten om er een hele persoonlijke verrassing van te maken.


Wij hebben 20 opdrachten klaar staan. Maar jullie bepalen zelf hoe lang jullie het spel spelen. Je kunt iedere maand opzeggen.

Dit is een super waardevolle en leuke manier om nog dichter bij elkaar te komen en nog veel meer avonturen te beleven dan jullie al gedaan hebben!


Spanning, lief zijn, ontdekkingen doen en blijven spelen met elkaar dat is waar het om draait bij Het Verrassingsspel!

P.s. Wil je Het Verrassingsspel kado doen aan een stel? Dat kan! Na betaling kun je de gegevens van de spelers van het spel invullen om ze direct te laten beginnen. 


Of je kiest voor het downloaden van een waardebon! Ook heel handig als last minute cadeau ♥

 • Veel extra aandacht voor elkaar

 • Samen nieuwe avonturen beleven

 • Elke 4 weken elkaar om en om verrassen

 • Kant en klare voorbeelden voor de uitvoering

 • Ontzettend veel leuke date tips voor binnen- en buitenland

 • Zelf kiezen welke opdracht het beste bij het moment past

 • Heel veel fun tijdens de uitvoering van de opdrachten

 • Nog jarenlang date tips voor momenten dat jullie het zelf even niet meer kunnen bedenken

 • Nog meer over elkaar te weten komen
 • Goede combinatie tussen romantiek en seks
 • Nog meer zin krijgen in elkaar 
 • Nog meer creativiteit in de slaapkamer
 • Elkaar echt zien
 • Heel erg lief zijn voor elkaar 
 • Samen herinneringen en bijzondere momenten opbouwen die jullie nooit meer vergeten!
 • Door het spel te spelen worden jullie gestimuleerd om grenzen verleggen binnen jullie relatie <3
 • Heerlijk met elkaar bezig zijn en genieten van elkaar 

Wat kost deelname aan Het Verrassingsspel?

Deelname aan Het Verrassingsspel kost jullie samen €9,97 per maand. De eerste maand mogen jullie het spel voor €1,00 uitproberen.


Je kunt daarna elke maand gewoon weer opzeggen. Wanneer je opzegt, maken wij een

e-book voor je klaar met date tips die jullie tot dan toe al hebben gekregen.


Of je kiest ervoor een jaar lang samen mee te spelen. Dan is je eenmalige investering van €90,00 ineens meer waard: je ontvangt dan namelijk maar liefst 2 gratis maanden! 


Als bonus ontvangen jullie na dat jaar alle date tips - van het hele jaar - in een e-book!

 • Hoe zit het dan precies?

  Wat kost het lidmaatschap na de eerste maand en kan ik gemakkelijk opzeggen?

  Het lidmaatschap kost €9,97 per maand (voor jullie samen) waarbij je de 1e maand voor slechts €1,00 met de opdracht en het thema van maand 1 mee mag doen.


  Valt het spel jullie toch tegen? Stuur dan een e-mail naar info@pikantespeurtocht.nl en wij storten je 1 euro direct weer terug op je rekening. Daarna is maandelijks opzeggen mogelijk.


  Of je kiest voor een eenmalig bedrag van €90.00 voor 1 jaar samen spelen. Jullie ontvangen dan maarliefst 2 maanden gratis!


  Als het spel jullie binnen 30 dagen toch niet bevalt (je hebt dan de inhoud van de eerste twee maanden al gezien), is één emailtje genoeg om dit aan te geven. Dan krijg je je aankoopbedrag gewoon weer teruggestort. 

  Zijn er nog verborgen kosten?

  Nee! Voor het lidmaatschap geldt: De eerste maand is echt maar 1 euro en de vervolgmaanden kosten echt maar 9,97 euro per maand (maandelijks opzegbaar) En anders heb je voor het hele jaar betaald. Ook daar komen geen kosten bij.


  De verrassingen die jullie voor elkaar bedenken kunnen wel geld kosten. Maar die kosten heb je zelf in de hand. Wij geven voor iedere opdracht tips voor zowel gratis verrassingen als dates die wel geld kosten. 


  Het eenmalige bedrag voor een jaar lang meespelen, is ook echt een eenmalig bedrag. 

  Krijgen we toegang tot alle thema's en opdrachten?

  Iedere maand krijgen jij en je lief toegang tot de volgende maand met bijbehorende opdracht en het thema. Als het "jouw" maand is om te verrassen, zie jij alles over het thema en de opdracht en je lief (natuurlijk) niet. De volgende maand is dit andersom.


  Je houdt altijd toegang tot de date-tips van de maanden dat je lid bij ons bent. Besluiten jullie te stoppen, dan ontvang je een handig overzicht in een e-book tot waar je bent gebleven. Zo heb je voor de rest van je leven toffe date-ideeen voor wanneer je zelf even geen inspiratie meer hebt ;)

  Waarom zou ik lid worden? Ik kan toch zelf ook Googlen naar date tips?

  Ja, dat klopt! Het Google gedeelte kun je zelf ook prima doen. Wat het meedoen aan het verrassingsspel je meer oplevert, is het van elkaar weten dat jullie samen op avontuur zijn. Dat jullie om en om echt aandacht aan elkaar besteden en iets heel liefs, leuks, tofs, romantisch, (ont)spannends of juist pikants voor elkaar aan het 'regelen' zijn.


  Daarnaast hebben we zelf ervaren dat je op het moment van een spontane actie, toch net niet op de allerbeste ideeën kunt komen voor een date of verrassing. Onze date en verrassingstips gaan je zeker weten uren aan speurwerk op Google besparen!

  100% fun garantie

  Wanneer je investeert in Het Verrassingsspel willen we graag dat je tevreden bent. Omdat digitale producten niet geretourneerd kunnen worden, maar wij alleen tevreden klanten willen hebben, geven we een 100 % NIET GOED - GELD TERUG garantie. Wanneer je binnen 30 dagen nadat je jaar is ingegaan of iedere maand van je lidmaatschap om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, stuur ons dan een e-mailtje en je ontvangt je aankoopbedrag (voor het jaar) of je laatste maandtermijn (bij lidmaatschap) direct van ons terug!

  Ik ben niet lesbisch, is dit ook voor mij?

  Ja natuurlijk! Het Verrassingsspel is er voor iedereen. Het is niet gender-bepaald, dus iedereen is welkom.

  Zin om samen met je lief op avontuur te gaan?

  Wil je het verrassingsspel als cadeau geven?

  Waardebon voor 1 jaar verrassingsspel

  De waardebon is direct uit te printen. Naast een heel tof liefdescadeau ook nog eens handig lastminute beschikbaar ;)

  waardebon verrassingsspel 1 jaar spelen als cadeau