Page content

De jacht op seksspeeltjes in Wépion

De jacht op seksspeeltjes in Wepion

Ieder jaar in Wépion – een klein plaatsje onder Namen (België) – wordt ‘De jacht op seksspeeltjes’ gehouden. Een weiland, waar normaal niet meer te beleven is dan een koe die poept en graast tegelijk, wordt dan omgetoverd tot ‘jachtveld’. Vorig jaar deden er meer dan 4000 mensen mee!

800 erotische speeltjes

Op (of eigenlijk in) een weiland worden ook volgend jaar weer zo’n 800 erotische speeltjes verstopt. Alle deelnemers nemen hun eigen schop mee en gaan op zoek naar die speeltjes. Zodra het startschot is gelost, gaan de – voornamelijk – vrouwen helemaal los met spitten en zoeken. Er mogen ook maximaal 200 mannen meedoen, maar dan alleen verkleed en aan de zijlijn aangemoedigd door hun lief. Je kunt je voorstellen dat er naast deelnemers ook best veel kijkers zijn!  

Traditie

Ondertussen is het ‘speeltjes rapen’ zoals ze het in zelf in België noemen, een traditie geworden. Busladingen vol met vrouwen uit heel Europa komen om mee te doen. Het evenement is ooit begonnen als ludieke actie om aandacht te vragen voor de vrijheid van meningsuiting en de seksuele vrijheid van de vrouw.  

Deze onvermijdelijke gebeurtenis verdedigt de emancipatie van vrouwen en verhoogt het bewustzijn over de realiteit en de noodzaak om te communiceren over seksualiteit – Soft Love

Naast het speeltjes rapen, worden er ook Zumba- en trampolinelessen gegeven. Er is te eten en te drinken en er hangt een uitgelaten sfeer.

De organisator – Soft Love – wil kijken of ze het evenement volgend jaar ook in andere landen kunnen organiseren. Op 14 april 2019 wordt de jacht op de seksspeeltjes in ieder geval weer geopend in Wépion!

Ook meedoen?

Heb jij ook zin om mee te doen?  Hier kun je in de gaten houden wanneer je je weer kunt aanmelden! Ook hebben ze een Facebookpagina waar ze de start van aanmeldingen aankondigingen.

Weet jij de perfecte plek in Nederland waar Soft Love de eerste editie in Nederland kan houden? Neem geef dat dan aan ons door! Wij vinden dat Nederland het perfecte buurland is om te pionieren in het buitenland 🙂